Grafisk bild som visar egenskaperna hos Fortress' amGardpro tung användning
amGardpro Väljare

Ny på amGardpro eller Fortress? Prova vår förenklade förreglingsväljare amGardpro baserat på frågor om din applikation.

Använd nu
i nätverk låsning med antingen PROFIsafe eller CIP-säkerhet i nätverk låsning med antingen PROFIsafe eller CIP-säkerhet
amGardpro proNet Konfigurator

Har använt den gamla konfiguratorn men letar efter en lösning med PROFIsafe eller CIP-säkerhet? Den finns tillgänglig här.

Använd nu
amGardpro med inbyggnad Konfigurator

Är du van vid den gamla konfiguratorn och vill ha en klassisk med inbyggnad amGardpro enhet? Konfigurera här.

Använd nu
tGard Konfigurator

Skapa en unik medeltung användning interlock med alla dina kontrollfunktioner inom en strömlinjeformad enhet.

Använd nu
Fortress mGard mekaniskt instängda nyckellåsintervall
mGard Konfigurator

Konfigurera en produkt från vårt sortiment med fast nyckel!

Använd nu
Fortress Atom skyddslåsning enheter som är länkade av OSSD i en kedjekoppling konfiguration
Atom (kompakt skyddslås) Selector

Välj bland vårt sortiment av högkodade kompakta men ändå robusta förreglingar.

Använd nu
Åtta enheter Fortress hygienskt skyddslås  som är anslutna i sekvens (kedjekoppling). Åtta enheter Fortress hygienskt skyddslås  som är anslutna i sekvens (kedjekoppling).
hygienskt skyddslåsVäljare

Om du vill kontrollera åtkomst i en sanitär miljö eller en tvättmiljö - använd konfiguratorn för att välja din lösning!

Använd nu
Val av blockering av låsning

Välj bland våra eftermonterbara mekaniska åtgärder för att förhindra oväntad återstart.

Använd nu
Konfigurator för tryckknappskåp

Skapa en unik allt-i-ett-integrerad kontrollstation med det här verktyget.

Använd nu
Referensverktyg

Konvertera din unikt ITM-nummer till en Fortress delnummer med det här verktyget.

Använd nu
Datablad/ritningsgenerator

Använd det här verktyget om du vill skapa tekniska filer, datablad och CAD för den valda produkten.

Använd nu
SRP/CS
SISTEMA Bibliotek

Beräkna prestandanivån för ditt unika säkerhetssystem med det här verktyget.

Använd nu
proNet enhet med CIP-säkerhet, EtherNet IP, PROFINET & PROFIsafe logotyper och kinesisk flagga proNet enhet med CIP-säkerhet, EtherNet IP, PROFINET & PROFIsafe logotyper och kinesisk flagga
Kinesiska - amGardpro proNet Konfigurator

Har använt den gamla konfiguratorn men letar efter en lösning med PROFIsafe eller CIP-säkerhet? Nu finns den tillgänglig på kinesiska.

Använd nu
Fast monterad amGardpro enhet med kinesisk flagga Fast monterad amGardpro enhet med kinesisk flagga
Kinesiska - amGardpro med inbyggnad Konfigurator

Är du van vid den gamla konfiguratorn och vill ha en klassisk med inbyggnad amGardpro enhet? Konfigurera här på kinesiska.

Använd nu
tGard sortiment grafik med kinesisk flagga tGard sortiment grafik med kinesisk flagga
Kinesiska - tGard Konfigurator

Skapa en unik medeltung användning förregling med alla dina kontrollfunktioner i en strömlinjeformad enhet. Konfigurera här på kinesiska.

Använd nu
6 olika tGard enheter från 1 knapp till 6 med kinesisk flagga 6 olika tGard enheter från 1 knapp till 6 med kinesisk flagga
Kinesiska - Konfigurator för kapsling av tryckknappar

Skapa en unik allt-i-ett integrerad kontrollstation med detta verktyg. Nu tillgänglig på kinesiska.

Använd nu
proNet enhet med CIP-säkerhet, EtherNet IP, PROFINET & PROFIsafe logotyper och tysk flagga proNet enhet med CIP-säkerhet, EtherNet IP, PROFINET & PROFIsafe logotyper och tysk flagga
Tyska - amGardpro proNet Konfigurator

Har använt den gamla konfiguratorn men letar efter en lösning med PROFIsafe eller CIP-säkerhet? Nu finns den tillgänglig på tyska.

Använd nu
Fast monterad amGardpro enhet med tysk flagga Fast monterad amGardpro enhet med tysk flagga
Tyska - amGardpro med inbyggnad Konfigurator

Är du van vid den gamla konfiguratorn och vill ha en klassisk med inbyggnad amGardpro enhet? Konfigurera här på tyska.

Använd nu
tGard grafik med tysk flagga tGard grafik med tysk flagga
Tyska - tGard Konfiguratör

Skapa en unik medeltung användning interlock med alla dina kontrollfunktioner inom en strömlinjeformad enhet.

Använd nu
6 olika tGard enheter från 1 knapp till 6 med tysk flagga 6 olika tGard enheter från 1 knapp till 6 med tysk flagga
Tyska - Konfigurator för kapsling av tryckknappar

Skapa en unik allt-i-ett integrerad kontrollstation med detta verktyg. Nu tillgänglig på tyska.

Använd nu
proNet enhet med CIP-säkerhet, EtherNet IP, PROFINET & PROFIsafe logotyper och japansk flagga proNet enhet med CIP-säkerhet, EtherNet IP, PROFINET & PROFIsafe logotyper och japansk flagga
Japanska - amGardpro proNet Konfigurator

Har använt den gamla konfiguratorn men letar efter en lösning med PROFIsafe eller CIP-säkerhet? Den finns nu tillgänglig på japanska.

Använd nu
Fast ansluten amGardpro enhet med japansk flagga Fast ansluten amGardpro enhet med japansk flagga
Japanska - amGardpro med inbyggnad Konfigurator

Är du van vid den gamla konfiguratorn och vill ha en klassisk med inbyggnad amGardpro enhet? Konfigurera här på japanska.

Använd nu
tGard grafik med japansk flagga tGard grafik med japansk flagga
Japanska - tGard Konfigurator

Skapa en unik medeltung användning interlock med alla dina kontrollfunktioner inom en strömlinjeformad enhet.

Använd nu
mGard grafik med japansk flagga mGard grafik med japansk flagga
Japanska - mGard Konfigurator

Konfigurera en produkt från vårt sortiment med fast nyckel!

Använd nu
ATOM-enheter i kedjekoppling med japansk flagga ATOM-enheter i kedjekoppling med japansk flagga
Japanska - ATOM (Compact Guard Lock)-väljare

Välj bland vårt sortiment av högkodade kompakta men ändå robusta förreglingar.

Använd nu
Grafik med japansk flagga för HGL-serien Grafik med japansk flagga för HGL-serien
Japanska - hygienskt skyddslås Väljare

Om du vill kontrollera åtkomst i en sanitär miljö eller en tvättmiljö - använd konfiguratorn för att välja din lösning!

Använd nu
IBL- och PBL-enhet med japansk flagga IBL- och PBL-enhet med japansk flagga
Japanska - Väljare för blockering av förregling

Välj bland våra eftermonterbara mekaniska åtgärder för att förhindra oväntad återstart.

Använd nu
6 olika tGard enheter från 1 knapp till 6 med japansk flagga 6 olika tGard enheter från 1 knapp till 6 med japansk flagga
Japanska - Konfigurator för kapsling av tryckknappar

Skapa en unik allt-i-ett integrerad kontrollstation med detta verktyg. Finns nu tillgänglig på japanska.

Använd nu